Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

15" Trirow Karšto Pardavimo 7D 216w LED Šviesos Juosta Offroad 4x4 4WD Atv UTV Visureigis Vairuotojo Motociklo Lengvųjų Sunkvežimių Led Darbo Lempa

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€41.62 €43.82

Sku: w8262

Prekės Informacija

  • Automobilio Modelis: Universalus
  • Spindulio Kampas: COMBO
  • Formos: TIESIAI
  • Galia: 216W
  • Ilgis: 15inch
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: UNIONLUX
  • Medžiaga: Diecast aliuminio korpusas
  • Eilučių: Triple Eilės /Tri-eilės
  • Spalvos Temperatūra: 6000K
  • Pozicija: Pusės Ir Vidurio
  • Tipas: Šviesos Juosta
  • Patekimo Apsaugos: IP67
  • Produkto Pavadinimas: 7D 216W Combo LED Šviesos Juosta
  • Darbinė temperatūra: -40+80
  • Laipsnis: 30+60

Produkto aprašymas

Darbinė Įtampa: 10-30 V DC Vandeniui norma: IP 67 Šviesos Raštas: 60° Potvynių + 30° Vietoje Combo šviesos Spalvos Temperatūra: 6000K (balta) Medžiaga: Diecast aliuminio korpusas Lęšių medžiaga: PC objektyvo Tvirtinimo Laikiklis: Nerūdijančio Stee Lempa kūno yra greičiau spinduliavimo aliuminio,aukštos temperatūros varža,grožio šildomi.Lempos dangtelis priėmė vokietijos pmma technologijos,gera vitreousness,stabdžių aukštos/žemos temperatūros sprogo.Lempos reflektorius naudojamas Itlian optinis atspindys projektoriaus objektyvas,ilgai atspindi atstumas.Nustatyti prietaisą iš Japonijos avialinijos sugriežtinti technologija, nerūdijančio plieno, shakeproof, rūdžių įrodymas, vandens įrodymas.Energijos taupymo, didelio ryškumo, ilgas tarnavimo laikas, priėmė Japonijos sandarinimo technologija. *Elementas kaina apima muitas ir importo PVM/GST. *Ne atokioje vietovėje už papildomą mokestį. *Be jokių muitų problema. *Greitas pristatymas, kai kurie elementai gali būti pristatytos per 2-10 darbo dienų.Muitas ir Importo PVM/GST & atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį Mokestį už pristatymas iš Kinijos: *Nėra jokių muitų ir importo PVM/GST, neturi būti atokioje vietovėje už papildomą mokestį mokestį. *Daugelis šalių, gal pirkėjas turės sumokėti muito mokesčių.Pvz.: Kanada, Suomija, Lenkija, Izraelis, Roma, Rumunija, Graikija, Čilė, Danija, Bulgarija, Vengrija, čekija, Slovakija, Meksika, Kosta Rika, Islandijoje, Kazachstane, Tailande, Turkijoje, Peru ir kitose šalyse. *Nuotolinio valdymo srityje už papildomą mokestį mokestis: DHL / UPS / FedEx Val.USD35, TNT Val.USD11 iki 35 jav DOLERIŲ. Rusijos, JAV ir AU dažniausiai neturi mokesčių problemą. *Kurjerių nepriima, PAŠTO DĖŽUTĖS adresą.Jūs turite pateikti išsamią adreso namo ir namo numerį. *Korėjos " klientų prašome užpildyti teisė pašto kodas (naujasis 5 skaičiai zip code), kitaip ji negali būti išsiųstas. *Negali būti išsiųstas į užjūrio teritorijas, įtraukiant papildomą salos.Jei jums mokama, mes grąžinsime jums.Faktinė galia yra mažesnė nei nominali vienas (teorinė vertė).LED lempa su nominali galia ir faktinės elektros energijos.Nominali galia yra pagrįsta lempos įtampos ir srovės, skaičius teorinės vertės.Bet ir praktinį taikymą, dabartinę negali būti visiškai pakrautas operacija, ir kai kurie galios sklaida.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.Lėšos bus nepriimtina, jei sukelia mažesnės galios.

Mes suteikiame 12 mėn. garantiją visoms prekėms nuo pristatymo data.Brokuotos prekės turi būti grąžinamos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo terminas.Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti originalią pakuotę grąžinti.Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis grąžinti bet kurioje situacijoje, išskyrus mūsų kaltes.Mes neatsakome į pirkėjo bet kokios žalos ir nuostolių nei užsakymo suma, kad pirkėjas faktiškai sumokėjo mums.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas