Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Smart nešiojamų rankų pirštų mokymo insulto reabilitacijos įranga

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€1 137.20 €1 236.09

Sku: w192431

Prekės Informacija

  • Tipas: Kita, rankos piršto atkūrimo treniruokliai
  • Energijos suvartojimas: 16w
  • Garantija: 1 metai, 12 mėnesių prietaisas
  • Slėgio Lygis: 100~180 mmHg
  • Po pardavimo Paslaugos: Techninė pagalba internetu
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Priemonių klasifikavimo: II klasė
  • Modelio Numeris: VU-FR01-004
  • Funkcija: Įkrovimo, Nešiojamieji
  • Masažo Zonos: Rankas, pirštai
  • Prekės Pavadinimas: Neutralus, Saulė Liūto ar Individualų
  • Baterija Tomas: 6000Mah
  • Įrenginio Dydis: 20.6 x 14.6 x 8,5 CM
  • Spalva: juoda
  • Kilmės Vieta: Fujian, Kinija

Produkto aprašymas

Pateikdamas užsakymą internetu Alibaba tiesiogiai, prašome nurodyti, jei kurios ranka (dešinėje arba kairėje) poreikius reabilitacijos naudotis ?kurio dydis atkūrimo pirštinės (S, M arba L) norėjo ?

Produkto Aprašymas

Nešiojamas Įkraunamas Daugiafunkcinis Piršto/ Rankos/ Riešo Atkūrimo Masažo Prietaisas, Masažo, Reabilitacijos Įranga Padėti Stoke Pacientai Rankas Pratybos, siekiant Pagerinti Sustingimą ir Spazmus

Jūs arba Žmonės Aplink Jus jaudina Vienas Po Tiek Daug?

- Can ' t gauti dalykų vien?

- Negali valgyti ir gerti vien?

Ranka Sutrikimai Dėl Galvos Smegenų Traumos?

- Negali suknelė vien?

- Negali skaityti ar žiūrėti, telefonas pats/ pats/ pati?

FR01 piršto reabilitacijos treniruoklis tinka pacientams, sergantiems pusės sutrikimas, kurį sukelia insulto, galvos smegenų hemoragija, smegenų insultas hemiplegija, ir galvos smegenų traumos.Tai yra revoliucinis ir naujoviškų produktų rankų funkcija reabilitacijos.Jis jungia lanksčios robotų technologijų ir neurologijos teorija, naudojant lanksčias pneumatinės bionic raumenys kaip energijos šaltinį, kuris gali skatinti piršto fleksija ir pratęsti, sumažinti raumenų įtampą, skatina kraujotaką, atpalaiduos edema, ir užkirsti kelią raumenų atrofija.Tuo pačiu metu, ji gali padėti vartotojams relearn per pasinaudoti iš trijų lygių nervų, smegenų ir raumenų, ir atstatyti smegenų nervus valdyti rankas " judėjimas.

Gaminio Apžvalga

Specifikacijos: Modelis FR01 Įrenginio Dydis 20.6 x 14.6 x 8,5 CM, Built-in Baterijos Tūris 6000AMH Pasirinktiniai Programos 4 režimai: A, B, C, D Slėgio Diapazonas 100 mmhg~180mmHg 5 pagrindines funkcijas bendrojoje-finge r, multi-pirštu mokymo funkciją, pasyvus funkcija, veidrodžio funkciją, oro banga masažo funkcija.

Funkcijos

Pagrindinės Savybės

1. Nešiojamų kompaktinių pagrindinio prietaiso , mažai decibelų garso išjungimo.

2. Daug funkcijų: vieno-finge r, multi-pirštu mokymo funkciją, pasyvus funkcija, veidrodžio funkciją, oro banga masažo funkcija.

3. Touch klaviatūra, reguliuojamas gydant laiką su LED ekranas, ir galima perjungti režimą.

4. Atkūrimo pirštinės piršto pratęsimo ir fleksija yra daiktadėžė, kuri imituoja vertus struktūrą ir tinka forma vertus , remiantis pneumatinės veikimo principas, jis padeda rankas rankena ir išleidimo naudotis.

5. Duomenų pirštinės kontrolės pratęsimo ir fleksija iš kitų pirštinės.

6. Papildomas oro banga masažo funkcija, built-in slėgio jutiklis, oro slėgio diapazonas yra 100 mmhg-180mmHg.

7. Built-in 6000mAh ličio baterijos leidžia ilgesnį darbo laiką , ir ilgas gali būti naudojamas 4 valandas.

SPECIALIOS FUNKCIJOS

Vienu pirštu mokymas yra būdinga funkcija FR01 piršto reabilitacijos mokymo priemonė.Tyrimai parodė, kad vieno piršto mokymas gali žymiai pagerinti reabilitacijos poveikį, ir veiksmingiau akupunktūra funkcinių reabilitacijos pažeistų pirštų nauja viltis vertus funkcinės reabilitacijos.FR01 piršto reabilitacijos mokymo priemonę, naujoviška vieno piršto mokymo, pacientai gali naudoti mašiną, pasirinkite indikatorių lemputės, tikslinių mokymo pirštus su sutrikusia rankų funkcija, įjungti smegenų neuronų, ir padaryti rankų funkcija reabilitacijos veiksmingumą.Naudojimo metu, pacientui taip pat galite nustatyti fleksija ir pratęsti laiką atskirai pagal lygį, raumenų įtampą, padeda pirštų fleksija ir pratęsti.

Ranka oro banga masažo terapija yra dar vienas būdingas funkcija FR01 piršto reabilitacijos mokymo priemonė, kuri vaidina pagalbinį vaidmenį vertus reabilitacijos mokymo.Prieš mokymo, masažuoti kelias minutes gali skatinti kraujotaką ir limfos audinius, paspartinti grąžinti kraują, audinius, aišku, blokavo kraujagysles, skatina kraujo apytaką, ir suaktyvinti kraujagyslių ląsteles; po treniruotės, gali padidinti gyvybingumą ląstelių s , absorbcijos kūno audinius, ir skatinti širdies ir smegenų kraujagysles , s o, kaip sumažinti skausmą.

Pasyvus Fleksija Ir Pratęsti Mokymo

Pasyvus režimas, pažeistą rankų nešioja atkūrimo (reabilitacijos) pirštinės.Pagal pavaros FR01, ar fleksija ir pratęsti mokymo 20 minučių kiekvieną kartą, 2-4 kartus per dieną.

Užduotis Orientuotas Mokymas

Pagalba atkūrimo (reabilitacijos) pirštinės, paciento ' s paveikė ranka kabinasi vandens butelio (ar kamuolį ar kt.) ant stalo priešais jį uždaryti savo burną ir įdėkite jį atgal į vietą; Arba uždaryti į kitą puodelį su užpilkite vandeniu ir įdėti jį atgal, tai vietoje.Arba turintis durų rankena pabandyti pasukti durų rankeną ir patraukite duris atidaryti, Į sceną kasdienio gyvenimo namuose, daryti veiksmų mokymo 20 minučių kiekvieną kartą, 2-4 kartus per dieną.

Veidrodžio Terapija rankų funkcija reabilitacija: naujoviškas dubliavimas yra rekomenduojamas būdas iš rankų funkcija komitetas.Rankos gestas fiksuoja pirštinės reabilitacijos duomenis.Sveikos vertus diskai įtakos vertus, nervai, smegenys ir raumenys yra mokymosi tuo pačiu metu.Sveikos vertus diskai paveikė ranka, rankas judėti sinchroniškai, įjungti veidrodis neuronų.Normalus vertus motorinių nervų kelias buvo nukopijuotas nukentėjusiems ranką, ir skatinti atkūrimo smegenų savarankiškumą.

Detalius Vaizdus

Privalumai

Sertifikatai

Mūsų Gamykla gavo ISO13485, ir CE, RoHS sertifikatai.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas