Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Vandeniui atsparus Lauko Terasoje UV Dulkių Sodo Baldai Benchs Apima Sofa 210D Oksfordo Audinys apsauga nuo dulkių Dangtelis nuo Lietaus Sniego Parkas Kiemo

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€33.46 €56.71

Sku: w263431

Prekės Informacija

  • Medžiaga: 210D Oxford medžiaga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: juoda

Produkto aprašymas

Savybės:

- Aplinkos apsaugos medžiagos, anti-senėjimo.Mūsų apsauginės lauko baldai apima pagamintas iš oksfordo 210D poliesteris audinio, kuris yra atsparus oro sąlygoms ir dulkėms, apsaugoti savo sodo baldus nuo vėjo, saulės, lietaus, sniego ir pan.

- Sidabro PU danga dizainas ne tik išsisklaido, šilumos, bet ir suteikia išskirtinį patvarumą saulės spindulių.

- Rip atsparus & UV apsauga nuo saulės.Šias apima būti šildomi privalo siūlės ir didelio tankio susiuvimo didžiosios vandens atsparumo ir patvarumo.

- Sklandžiai medžiaga dangtis leidžia lengvai išvalyti.

- Extra large dydis lauko apima įsitikinkite platų apsaugos, tinka stačiakampis/ovalus lauko stalai ir kiemo kėdės, taip pat tiktų visas komplektas, sofa.

Specifikacijos

Medžiaga: 210D Oxford medžiaga

Spalva: Juoda

Dydis(L*W*H):

270*180*89cm(106.3*70.9*35inches)

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Pakuotė:

1 x Lauko Baldai Padengti

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas