Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Sūpynės Pavasario Kabinti Kėdės,250Kg Talpa Hamakas Sūpynės Pratęsimo Uždarytas Pavasarį,Kabinti Kėdės,Hamakas,Joga ir Pan

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€24.03 €44.48

Sku: w269416

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

[Komfortą]-- kabančios kėdės sūpynės pavasario rinkinys leidžia jums sūpynės švelniai ir patogiai, plieno spyruoklės gali šokinėti su amplitudė, ir sūpuoklės ar sukasi patogiai, kuri atpalaiduoja žmogaus organizmui.Šis nerūdijantis snap kablys yra saugus.Unikalus integruotas projektavimo galima įrengti per kelias minutes, kuri nėra nei laiko, nei darbo jėgos.

[High Quality]-- sunkiųjų metalų medžiagos kabinti rinkinys leidžia stiprus ir tvirtas užtenka pakabinti sunkiųjų daiktų iki 250kg.Spyruoklės, sukurti vienodas sustabdymas ir sklandų judėjimą už jūsų hamakas kėdė, kad galėtumėte patogiai mėgautis savo sūpynės, kabančios kėdės, hamakas, palapinė, lauke ar sandbag saugiai.

[Platus Taikymas]-- Tai puikus fitneso įranga, pramogų įranga, tokių kaip hamakas kėdės, kabančios kėdės, veranda, sūpuoklės, supasi kėdės, bokso maišai, arba kabinti bet kitų sunkių daiktų iš pridėtinių kalno.

[Atnaujinamų Dizainas]-- pasukama kablys leidžia 360 laipsnių sukimosi, be jokių tangling arba sukimo ir pavasarį kablys gali būti patikimai pritvirtintas ant hamakas ar supasi kėdė, kad būtų užtikrintas saugus naudoti.

[Lengva Įdiegti]-- kabinti rinkinys gali būti lengvai įdiegtas į jūsų hamakas, kėdė kelias minutes.Jokios priemonės yra reikalingos.Tai leidžia jums smagiai, be jokios žalos jūsų turtui ar gamtai aplink jus.

spalva: juoda + sidabrinė

Medžiaga: Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x snap kablys

4 x Karabinai

1 x Swivel Žiedas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas