Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Nuimamas Rankinės Dušo Galvutė Vandens Taupymo Srautas Sukasi Su Ventiliatoriumi Krioklys Aukšto Slėgio Purškimo Antgalis Rinkinys

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€11.54

Sku: w389717
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : turbo ventiliatorius, dušo, Krioklys, dušo galvutė aukšto slėgio krioklys, dušas - turbo ventiliatorius, krioklys galva
  • Kategorijos: Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

  • Paviršiaus Apdaila: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

360° Galia Dušo Galvutė: galia dušo galvą galima sukti 360° ir sūpynės aukštyn/žemyn.Tai leidžia jums pritaikyti tai, lanksčiai ir imtis dušo nereikia laikyti dušo galva į savo rankas.

Aukšto Slėgio Dizainas: Aukšto slėgio rankinės dušo galvutė daro vandens srauto generuoja suspaustą srautą per sukasi ratas, padidinti greitį vandens srautą, todėl didėja vandens slėgio.

Trigubas Filtravimas ir Vandens Taupymas: Vandenį taupanti dušo galvutė filtras naudoja Mini purkštukų technologija leidžia lizdo skyles mažesnių ir tankesnis, padidinti greitį, vandens srautas, Vienu metu Iki 40% vandens taupymo nei įprastos dušo galvutės.

Masažas-poveikis: sraigtiniai rankinės dušo galvutė nereikalauja vandens forma, net vandens srove, kad švelniai paliečia savo kūną, o duše.Atpalaiduoja raumenis, skatina kraujo apytaką ir pagerina odos išvaizdą.

Aukštos Kokybės: 360 laipsnių besisukantis maitinimo dušo galvutė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų.Aukštai temperatūrai ir korozijai, ekologiška ir ilgaamžė, lengva įdiegti ir švarus.

Medžiaga:Plastikas

spalva:Sidabrinė + Juoda/Mėlyna + Geltona/Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 x dušo

1 x medvilnės filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas