Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Elektros Šilumos Terapija 3 Pavarų Vibracijos Karšto Suspausti Juosmens Skausmą Sumažinti Diržo Šildymo Juosmens Diržas Juosmens Atrama

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€15.55 €23.91

Sku: w449554

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: YOSOO

Produkto aprašymas

Savybės: 1. 3 pavarų Vibracijos Stiprumas: Jūs galite reguliuoti pagal savo poreikius.Masažas gali padėti sumažinti įtampą, stresą ir raumenų skausmas, kad jūs jaustumėtės patogiai.

2. Reguliuojama Temperatūra: 3 pavarų temperatūros kontrolės, anglies pluošto šildymo, akių kišenėje dizainas, galite įdėti diemedžiu krepšys šiltas moxibustion, geros terapijos poveikį.

3. Skausmo: Pagerinti kraujo apytaką ir kūno atšalimą, sumažinti pilvo skausmas, skrandžio diskomfortas, menstruacijų spazmai ir kt., geras apatinės nugaros sausgyslių patempimas atkūrimo.

4. USB Maitinamas: Keli maitinimo režimas, pvz., kompiuteris, centrinis bankas, maitinimo lizdas, ir tt.Lengvas ir kompaktiškas, lengva laikyti ir nešioti, tinka namuose ir biure.

5. Minkštas Audinys: Šildomos juosmens diržas priima aukštos kokybės audinys, minkštas, odos draugiškas, dėvėti, atsparus ir patvarus.Lengva nešioti ir pašalinti, suteiks jums patogumo.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Šildomos Juosmens Diržas

Medžiaga: Kablys ir kilpa juostelės, nailoninių ir poliuretano, anglies pluošto šildymo lapas

Dydis: Apytiksl. 118 x 17cm / 46.5 x 6.7 į

Panaudojimas: Vibracija, masažas šildymo juosmens parama, malšina juosmens skausmas; nugaros skausmas, kūno atšalimą, dismenorėja, pilvo bumbulas, skrandžio šalta

Rekomenduojama Vartotojų: Apsaugoti juosmens ir šiltas gimdos, juosmens ir pilvo diskomfortas; ilgalaikis sėdimas; patempimų ir kamienai

Paketų Sąrašo:

1 x Juosmens Diržas

1 x USB Kabelis

Pastaba: Prašome leisti 1‑3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Kaip naudoti: Ilgai paspauskite šildymo jungiklis arba masažas jungiklis įjungti šildymą ar masažo funkcija.Yra 3 pavaros šildymas ir masažas atitinkamai.Trumpą spaudos reguliuoti pavaros, ilgas paspauskite, jei norite išjungti.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas