Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

AI Pažangios Atnaujinti Pokalbių Anti Spy Klaidą Detektorius Mini Paslėptos vaizdo Kameros GSM GPS Tracker slapto pasiklausymo Ieškiklis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€61.90 €103.16

Sku: w4966
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Prekės Informacija

  • Pristatymas: 1 dienų
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Sertifikatas: CE, ROHS, FCC
  • Spalva: juoda
  • Įkrovimo Laikas: 3h
  • sandėlyje: Taip
  • Gamint.: Taip
  • Lengva naudoti: Taip
  • Paslauga: 24h
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pavadinimas: AI Pažangios Atnaujinti Šnipas, Pokalbių Anti Spy Klaidą Detektorius
  • "Smart home platform: Kita

Produkto aprašymas

AI Pažangios Atnaujinti Šnipas, Pokalbių Anti Spy Klaidą Detektorius Mini Spy Hidden Camera GSM GPS Tracker slapto pasiklausymo Ieškiklis

Produkto Funkcijos:

Galima aptikti SIM kortelę (2G, 3G, 4G) bugs/GPS sekimo

Galima aptikti belaidę kamerą įranga nuo 1,2 G – 5.8 G

Galima aptikti paslėptas įranga įdėti į laukimo režimą

Lengva dirbti/atlikti

Naudoja garso, šviesos ir vibracijos įspėti vartotojus į prietaisą paslėpti

Gali aptikti radijo bangas, magnetiniai laukai, ir laidinio/belaidės kameros, Apsaugo nuo Belaidžių slapto pasiklausymo Prietaisai

Top secret verslo susitikimus.Mūsų K88 Šnipas Detektorius padeda nustatyti, jeigu yra kokių nors pokalbių įrengti posėdžių salę.Nuskaitymo posėdžių salę, iš anksto su mūsų K88 Šnipas Detektorius anuliuoti bet kokio nuotėkio verslo paslaptis.

Nustatyti GPS Tracker į Automobilį

Jei manote, kad jūsų transporto priemonėje yra įrengta su nepageidaujamu GPS tracker arba pokalbių, tada mūsų K88 Šnipas Detektorius gali padėti jums rasti nepageidaujamų klaidų įrenginį.Tai yra šliaužiantis, kad kažkas nežinomas sekimo ar telefoninių pokalbių pasiklausymas jums realiu laiku, be jūsų žinios.

Aptikti Belaidę Paslėpta Kamera viešbutyje

Turi turėti prietaisą, jums reikia pasiimti su savimi keliaujant.Jei jaučiatės neužtikrintai dėl nepažįstamoje aplinkoje, ypač, kai jums likti viešbučiai, Airbnb, moteliuose ir pan., mūsų K18 Šnipas Detektorius padės jums tiksliai nustatyti visus paslėptus kameros ar pokalbių klaidas, siekiant išvengti bet kokių nukniaukti kulka ar telefoninių pokalbių pasiklausymas.

Saugo jus ir jūsų šeimą

Viešųjų montavimo kambarys, persirengimo kambario ar vonios, daug naujienų pranešimas, kad paslėptų kamerų yra rasti tokių vietų.K88 Šnipas Detektorius padės pinpointing paslėptų kamerų.Padeda apsaugoti jūsų ir jūsų šeimos nariai nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

Įvairių Nustatymo Režimai

RF Aptikimo Režimas

Aptinka, bet signalo svyravimai nuo perdavimo klaidą prietaisai, e.g.darbo slapto pasiklausymo prietaisas, tiesus, kameros, GPS sekimo prietaisas, etc.By reguliavimas aptikimo jautrumą, nuo didelio iki mažo, tai padės tiksliai rasti perdavimo klaidas.

Kameros Lęšis Ieškiklio Režimas

Padeda surasti paslėptus fotoaparato objektyvo vizualiai matyti per spalvotas vaizdo ieškiklis, dirbdama kartu su LED žibintai ant nugaros detektoriaus.Šviesą atspindinčios vaizdo kameros lęšis bus apšviestas LED žibintai ir bus paryškintas ryškios šviesos vietoje, kaip jums atrodo per vaizdo ieškiklį.

Magnetinio Lauko Nustatymo Režimas

Aptinka GPS tracker, kuris yra tvirtinamas ant automobilio magnetas.

Produkto Savybės

Identifikuoti, Klasifikuoti & Įrašus

Technologiją ir " smart chip suteikia itin daug aptikimo, itin didelio jautrumo & protingas analizė, Kai prietaisas pradeda ieškoti tik valstybės, pažangios aptikimo režimas automatiškai identifikuoti, klasifikuoti ir įrašyti, kas minutę, ir pavojaus signalo intensyvumas daugiau kaip 8 lygio.

Menborn super detektorius

Super detektorius priima technologijas iš Vokietijos su mūsų super detektorius!Dėl aukšto dažnio diapazonas yra nuo 1MHz - 8000 MHz , ji reaguoja į beveik visus radijo siųstuvus su įprasta perdavimo galia, (DECT, HF, belaidžiai prietaisai) &aptikimo diapazonas > 73 dB.Pagamintas iš ABS plastiko, ji turi įmontuotą 3.7 V, 1200 mA ličio polimero baterija visiškai įkrauta trunka 3 valandas ir truks 8 iki 10 valandų.

LED Indikatorius & Alarm Buzzer

LED Indikatorius & Buzzer Alarm aktyviai dirba, kad jei tas pats signalo šaltinis išsiunčia iš viso penki signalus, prietaisas automatiškai siunčia signalą: (LED indikatorius yra 1 lygis, buzzer alarm yra nepertraukiamas valstybės parodyti, kad esama pavojingų signalų netoliese)

Pakuotės Išsamiai 1 x Belaidžio ryšio Signalų Detektorius

1 x Antenos

1 x Magnetinis Zondas

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas